ناباروری با داروی گیاهی درمان میشه؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 29 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام.من سی و یک سالمه وهمسرم سی و هشت سالشه.شش ساله ازدواج کردیم و بچه دار نشدیم.شوهرم دو بار ازمایش داده و مشکلی نداره ولی من پی سی او هستم.یک دوره کامل دارو خوردم ولی بازم باردار نشدم و دکترم گفت ناباروری شما توجیه نشده است.و گفت که به بیمارستان الزهرا برید برای انجام روش های دیگه.من میخواستم بدونم چه روشی بهتره و ایا جز این روشها کاره دیگه ایی میتونم انجام بدم مثل گیاهان دارویی؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام بايد قدم به قدم تحت درمان نازايي توجيه نشده زير نظر متخصص باشيد،،، داروي گياهي بي اثر است،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد