امکان داره باردار باشم؟

سلام ببخشید هنگامی که ادرار میکنم دو روزه ترشحات سفید ازم میاد مقداری ۳اسفند عادت شدم و ۸ پاک شدم و بعدش نزدیکی داشتم وقتی بعدش ادرار کردم ازم ترشحات مثل منی خارج میشود در صورتی که همسرم مواظب بوده داخل نریزه علتش چی میتونه باشه همش کمر درد و دلدرد دارم سمت چپ تخمدانم بیشتر درد میکنه ایا امکان داره باردارس شده باشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام در زمان تخمک گذاری و پیش از قاعدگی به علت تغییرات هورمونی ترشحات واژن افزایش می یابد و این مسئله طبیعی است و جای نگرانی وجود ندارد با توجه به اینکه جلوگیری داشته اید احتمال بارداری ضعیف است موفق باشید