سلام خسته نباشیدمن بعد سه سال اقدام و انتظار این ماه باردار شدم اما یه هفته بعد از تاخیر پریود و ازمایش مثبت بتام اومد پایین و سقط شد.بعد این سقطی که داشتم حتما باید بعد 3 ماه صبر کنم و بعد اقدام کنم اگر بعد یک ماه اقدام کنم خطری داره برای بارداری بعدیم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بهتره حتما فاصله باشه و در این مدت تغذیه خوبی داشته باشید بخصوص در وضعیت کرونا
چون سیستم ایمنی زنان باردار ضعیف میشود و در معرض خطر بزرگی هستند در این وضعیت