سلام. من ۲۶ هفته بارداریم وزنم ۹۱ کیلو قدم ۱۶۳ از اپتدای بارداری تا الان ۹ کیلو اضافه کردم که نسبت به بقیه بدنم زیاده  تو این ۳ ماه آخر نسبت به بارداریم چند کیلو کالری در روز نیازدارم که وزنم تا آخر بارداری بیشتر بالا نره؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
میزان کالری مورد نیاز شما باتوجه به اینکه در سه ماهه سوم بارداری هستید و دچاقی چاقی هم هستید بین 3000 تا 3100 کالری است که باید حتما میزان دریافت پروتئین رژیم شما علاوه بر 15 درصد از این کالری حدودا 25 گرم در روز بیشتر شود. برای تعیین دقیق درشت مغذی ها به متخصص تغذیه حضوری مراجعه کنید