سلام خانم دکتر من هفته ۱۷ هستم خیلی گرفتگی بینی دارم شبا اصلا نمیتونم بخوابم انقدر که دیشب فکر میکردم کرونا گرفتم درصورتیکه علایمشو ندارم فقط نفسم بالا نمیاد انگار چکارکنم کلافه شدم؟ کرونانیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل مشاور وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید مایعات گرم مانند شربت عسل و... زیاد مصرف کنید آب و نمک قرقره کنید و داخل بینی خود را با آب و نمک شستشو دهید و پرهیز غذایی داشته باشید و مرکبات زیاد مصرف کنید برای کاهش ترشحات بینی می توانید تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید مشکلی ندارد موفق باشید