سلام. من پسر ۱۱ ماه ای دارم که کلا چیزی تو دهنش نمیکنه برای کشف کردن یعنی اسباب بازی ،اشیا یا هر چیزی فقط با دست برش میداره نگاه میکنه میره سراغ بعدی از این موضوع خیلی نگران و ناراحتم لطف بگید باید چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

سلام و عرض احترام خدمت شما والد گرامی
لطفا کمی بیشتردر مورد فرزندتون صحبت کنید.
شرایط زایمان چطور بوده؟
به موقع به دنیا اومده یا نه؟
سن رشد مهارت‌های حرکتیش کی بوده؟ مثلا کی گردن گرفته؟ چه زمانی نشسته؟ الان میخواد از جایی به جای دیگه بره چطورجابجا میشه؟
مهارت‌های کلامیش الان در چه حده؟
شیر شمارو میخوره؟
هرچقدر پاسختون کامل‌تر باشه بهتر میتونم راهنماییتون کنم. اگرنکته دیگه‌ای هم هست که لازم دیدید بیان کنید حتما بگید.
با تشکر

تجربه شما

سلام و احترام خدمت شما

من تو بارداری دچار سرطان سینه شدم و ۶ماه و نیم باردار بودم که ۴  جلسه با پسرم در شکمم شیمی درمانی صورت گرفت و ۴ جلسم بعد از زایمانم وتو بارداری شوک بدی بهم وارد شده بود و همش گریهو عصبیو بحالو افسرده بودم

زایمانم تو ۹ ماه بود ولی شاید یکی دو هفته زودتر سزارین شدم

شیر خودم اصلا بهش نمیتونستم بدم  حتی شیر اغوزم بهش نخوروندم

و بخاطر شرایطم همیشه نوزادم خوابیده بود و اجازه هم نمیدادم کسی بغلش کنه یا رو پاش بنشانه

گردن گرفتنش وغلطیدنش به موقعه بود ولی نشستنش خیلی دیر

واسه همینم دکتر بردم   همه ازمایشها مثل کلسیم و ویتامین ها واهن رو انجام دادم اوکی بود

 بعد از ۹ ونیم  ما با کمک بالش نشستنو باهاش کارکردم که الانم که ۱۱ نیم ماهشه خودش نمیشینه ولی من میشونمش خوبه ولی بعضی مواقعه هم یهو می افته

شلی اندام نداره .اسباب بازی هاشو خوب میگیره دستش و حتی بعضی هاشم صفت که من متوجه میشم موقعه گرفتنش

در ۱۱ ماهگی هم‌خودشو میکشه رو زمین جایی میخواد بره قبلش نمیتونس

تو روروعکم رو پا وایمیسه جایی میخواد بره ولی اینکه دستشو بیگیره به جایی وایسه یا چهار دستو پا راه بره نمیکنه

حرفش در حد اَ دَ مم بب ،اد،  ،نه نه

ولی میگم دست دست (دست میزنه )نانای نانای میگم (دستشو میچرخونه )میگم پا میکوبیم (پا میزنه )

تو ظرف غذا دستشو توش میکنه ولی تو دهنش نمیکنه یا ی اسباب بازی جدید  میزارم جلوش انگار که بترسه دوست داره بگیره ولی هی جلو خودشو میگیره که من دست بزنم یا اولش دستشو من بزارم که ترسش بریزه اونوقت دیگه میگیره

فقط پتو شو تودهنش میکنه بعصی اوقات یا مثلا دست منوانگار که بخواد گاز بگیره تو دهنش میکنه اونم خیلی کم