آیا خواستگارم شکاکه؟

با سلام

۲۶ سالمه. ۵ ماهی هست با یه آقایی آشنا شدم که از رفتارش احساس میکنم فرد شکاکیه

مثلا بعضی  وقتها میگم جایی هستم باور نمیکنه و میگه عکسشو بفرست. دیروز مریض بودم و رفتم دکتر گوشیم شارژ نداشت خاموش بود ایشون زنگ زده بودن. بعد برگشتن گفتم دلیل آف بودنمو و جای نگرانیش برای مریضیم گفت عکس نسختو ببینم و این منو واقعا ناراحت کرد. بعدشم ناراحتی منو فهمید و بی هیچ حرفی اون روز تموم شد

بنظرتون مشکل کجاست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻
ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد
اطلاعات ما اززندگي شما بسيار كم است ،و براي حل اين مسئله نياز به اطلاعات بيشتري است .
شما و ایشون چگونه آشنا شديد  ؟
آيا ايشون از ابتداي آشنايي اينگونه رفتار ميكردند ؟
از چه زماني اين رفتارها شروع شده ؟
عكس العمل شما در مورد اين مسئله چه بوده ؟
آيا در اين مورد با هم صحبت كرده ايد ؟چقدر ایشون را ميشناسيد ؟
دليل اين رفتارچيست ؟سهم شما در این مسئله چیست ؟

       بعد از پاسخگويي در خدمتتان هستم 🌷🙏🏻