مشکل تنفس عمیق و سندرم روده

سلام ببخشید من یک ماه پیش آنفولانزا بود نمیدونم چی بود گرفتم من مشکل سندرم روده تحریک پذیر هم دارم هر موقع سرما میخورم معده هم درگیر میشه بعد از دو هفته که از بیماری من گذشت مشکلات معده شروع شد اسهال و نفخ معده و کلا حالم رو خراب میکرد که یه روز دچار مشکل تنفس شدم و اینطوری بود که نمیتونستم نفس عمیق بکشم انگار نفسم از ته ریه ها بالا نمیاد. دکتر رفتم گفتن به خاطر استرس هست قرص دادن خوردم اما جواب نگرفتم الان 40 روزی میشه دچار این مشکل شدم میخوام برم دکتر اما به خاطر ترس از ویروس کرونا نمیتونم لطفا ممنون میشم جواب کلی و جامع بدین.با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت مرد شغل ازاد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
اگر مشکل تنفسی دارید بهتر است با یک فوق تخصص ریه مشورت کنید.
روده تحریک پذیر به تنهایی موجب مشکل تنفسی نمی شود.