آزار جنسی و گفتن به خواستگار

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 658 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام. تو سن ۸ سالگی توسط پسر عمه ام مورد آزار جنسی قرار گرفتم اینکه روحیه ام سر این مسئله داغون به کنار، من این موضوع نتوستم بعد این همه مدت به کسی بگم، سوالی که الان دارم اینه این موضوع لازمه به خواستگارم بگم؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻
ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد
بخاطر مسئله ايي كه براي شما پيش آمده بسيار متاسفم و متوجه ام كه حال خوبي نداريد ،اول از همه اصلا خودتان را سرزنش نكنيد و مقصر ندانيد ،چون اين مسئله خارج از كنترل شما بوده و شما در آن زمان و در آن سن قدرت و توانايي مقابله با اين مسئله را نداشته ايد .اهميت صداقت در رابطه غير قابل انكار است ،داشتن صداقت با كسي كه قصد ازدواج داريد بسيار مهم است ،چرا كه صداقت باعث ايجاد اعتماد ميشود و اعتماد بناي اصلي يك رابطه موفق است .اما صداقت هميشه اعتماد آفرين نيست ،در ميان گذاشتن برخي مسائل براي رابطه به عنوان صداقت مسموم عمل ميكندو تاثيرات منفي در ديدگاه طرف مقابل بر شما خواهد گذاشت ،و باعث ايجاد حساسيت هاي بي جا ميشود .گذشته شما متعلق به خودتان است و خودتان تصميم ميگيريد كه چه بخشي از آن را با ديگران در ميان بگذاريد.اينكه تصميم بگيريدكدام  مسائل را چگونه و با چه جزئياتي با طرف مقابلتان در ميان بگذاريد موضوعي پيچيده است كه نياز به بررسي شرايط خاص هر فرد دارد.اگر اين اتفاق تلخ كه در گذشته تان وجود دارد كه در حال حاضر نميخواهيد درباره آنها صحبت كنيد ،هيچ اجباري به فاش كردن تمام گذشته تان نداريد.بهتر است در اين شرايط پيش از هر اقدامي  با يك روانشناس مشورت كنيد ،كسي كه بتوانيد جزئيات گذشته را با او درميان بگذاريد و به كمك او در مورد حدود مسائلي كه  لازم است يا لازم نيست به اشتراك گذاشته شود تصميم گيري كنيد .روانشناس ميتواند با توجه به شرايط خاص شما راهنمايي هاي لازم در اين زمينه را ارائه دهد.
پيشنهاد ميكنم براي اينكه اين اتفاق تلخ را بپذيريد و بتوانيد با آن كنار بيابيد و حال بهتري داشته باشيد از روانشناس كمك بگيريد.

                       شاد و موفق باشيد 🙏🏻🌷

تجربه شما

عزیزم واقعا ناراحت شدم

به نظرم چیزی که خدا پنهانش کرده رو آشکار نکن

اگر مشکلی از نظر رابطه داشتن داری پیش مشاور برو که حل شه نیازی به گفتن اونم به خواستگار نیست

اول یه معاینه برو...اگه مشکلی ایجاد شده که حتما با مادرت درمیون بزار ..بعد با هم یه همفکری بکنید...اگه هم مشکلی ایجاد نشده به کسی نگو و از فکرت بیرونش کن...کافیه پیش یک.ماما یا دکتر زنان بری