سلام خسته نباشید من در هفته ششم بارداری قرار دارم و هیچ حالت تهوع ندارم. تکرر ادرار و درد ملایم زیرشکم و خواب آلودگی دارم آیا این طبیعی هست؟ بخاطر ویروس کرونا از رفتن به آزمایشگاه نیز اجتناب کردم و خواستم تا هفته هشتم صبر کنم آیا مشکل ساز است؟؟لطفا راهنمایی بفرمایید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام علائم خطر در سه ماهه اول بارداری لکه بینی و یا خون ریزی است بنابراین نگران نباشید این طور نیست که همه خانم های باردار باید حالت تهوع داشته باشند و نباید خود را با دیگران مقایسه کنید موفق باشید.