بهانه های گیری همسر

سلام، من بیست و سه سالمه و الان نزدیک سه ساله که ازدواج کردم، شوهرم به شدت بهانه گیره و سر چیزای الکی قهر های طولانی مدتی می کنه که باعث آزار منه، از طرفی هم من الان به خاطر همسرم از دانشگاه انصراف دادم و الان به شدت احساس پشیمانی می کنم و می ترسم که این حس همراه با اخلاق های خاصه همسرم باعث نابودی زندگیمون بشه

لطفا راهنماییم کنید، ؟ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
قهر كردن و صحبت نكردن از ويژگي هاي فردي است كه مهارت هاي ارتباطي ضعيفي داره و براي فرار از ضعف ها و پذيرش مشكلات با قهر و سكوت سعي در عقب نشاندن طرف مقابل داره .دليل اين انصراف چه بوده ايا بخاطر رشته تحصيلي بوده يا كلا مخالف درس خواندن هستند .
قطعا اين احتمال هستند بخصوص كه شما دو نكته ايي در سرتان هست كه هر دو موضوعات مهمي اند بهتره با هم صحبت كنيد در زماني كه ارام هستند و راجب اين مسائل حرف بزنيد و پيش خود قراردادهايي ببنديد
و سعي كنيد به هم نزديك تر شويد .
اين پشيماني براي انصراف ممكنه به مرور تبديل به خشم ،حسرت يا حتي كينه و تنفرت شود كمي به خودتون زمان بدهيد رابطه تان را بهبود بخشيد و در صورت امكان مجدد درس بخوانيد كه اين احساس از بين برود و تبديل به حسرت نشود .
كتاب مهارت هاي زناشويي مك گي ميتونه بهتون كمك كنه .