چطوری فراموشش کنم دختر مورد علاقمو؟

سلام خسته نباشید خانم دکتر

واقعیت اینه که من تقریبا یک سالی میشد که با دختری دوست بود بعد خیلی همو دوست داشتیم و بهمم وابسته شده بودیم قراربود که صحبت کنیم باخانواده هامون که برای خواستگاری بریم که چند روز پیش یکی بهم زنگ زد گفت من مادرشم دیگه بهش زنگ نزنو ازاینجور حرفا ولی مادرش نبود چون صداشو میشناختم الانم ذهنم درگیره که چیکار کنم واقعیتش نمیتونم فراموشش کنم از اونجایم که من باکسی دردو دل نمیکنم دارم میترکم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت مرد شغل آتش نشان وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزیز سلام

در این شرایط پیشنهاد من این هست که با ایشون تماس بگیرید و صحبت کنید. اگر می گویید که میدانید مادر ایشان نبوده اون فرد پس بهتر هست که اول از همه با ایشون صحبت کنید تا متوجه شوید که اصل ماجرا چه هست. اینکه یک نفر با شما تماس بگیرد وبگوید من مادر این شخص هستم و دیگه زنگ نزن و شما هم می دانید که مادر اون خانوم نبوده, منطقی ترین راه این میشه که تماس بگیرین و با خودش صحبت کنی. ایشون هم برای شما توضیح میدهند. گاهی مواقع هم هست, تاکید می کنم که گاهی افراد قدرت بیان نظرات,احساسات و تصمیماتشان را ندارند و با یک هم چین روشی به شما حرف خود را می زنند. البته این روش روشی که یک فرد بالغ و آگاه در پیش بگیرد نیست. این ها همه فرضیه هست و شما بهتر است با ایشان تماس بگیرید.

سلامت باشید.