عدم تفاهم در زندگی مشترک

سلام وقتتون بخیر من ۶ ساله ازدواج کردم و یه پسر ۲ ساله دارم، همسرم مرد بدی نیست دست و دلبازم هست، فقط سادست ، زود باوره، فکر میکنه عقل کله،عمرا حرف هیچکسی رو قبول نمیکنه، شغلش و از دست داد و دنبال کارای الکی و وقت تلف کنه، همش از سرمایه خورده،خیلی بی مسیولیت شده تازگیا شبام ۱۱میاد ۱میره اتاق جدا میخوابه، روابط زناشوییمون خیلی کمه، منم زیاد علاقه ندارم بهش یعنی از اول مثل دوستم بوده عشق و علاقه نیست،هرچیم میگم میخوام عوض شه نمیشه اهل خیانت و این حرفا نیست مطمینم صلاحه عمرمو بزارم پاش،چون وضعش خوبه از دید همه خیلی مورد قبوله اما من خستم،اهل مشاوره و حرف گوش دادنم نیست،وگرنه بابای مامان خودشم خیلی تلاش کردن عوض بشه نمیشه،ما شدیم دو تا هم خونه فقط

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻
ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد
 آيا تمام تلاشتان را براي تغيير زندگي بهتر انجام داده ايد ؟آيا واقعا راه ديگري وجود ندارد ؟تمام راهها را امتحان كرده ايد ؟آيا راهي براي تغيير وضعيت وجود دارد ؟آيا شما سهمي در اين مسئله نداريد ؟آيا تا به حال به جز تغيير در رفتار همسرتان به فكر تغيير در رفتار خود بوده ايد ؟
دوست عزيز هيچ كس جز خودتان نميتواند در مورد اين مسئله مهم نظري بدهد ،چون هيچ كس به جز خودتان از جزئيات زندگي شما خبر ندارد .بهتر است در يك برگه نقاط قوت و ضعف زندگي مشترك خودرا در يك برگه بنويسيد و با هم مقايسه كنيد و بعد تصميم بگيريد .پيشنهاد ميكنم قبل از هر اقدامي با يك روانشناس به صورت حضوري مشورت كنيد ،چون روانشناس با نگاهي جامع به زندگي مشترك شما مناسب ترين برنامه ريزي و روش حل مسئله را براي شما در نظر ميگيرد و به شما كمك ميكند ديد بازتري و همچنين عواقب آينده  بهترين تصميم را داشته باشيد .

                      شاد و موفق باشيد 🌷🙏🏻