سلام من ۶ ساله خاندار هستم

از ابتدا همسرم بد دهن بود و دست بزن داشت

زود عصبی میشدو منو میزد

 استقلال ندارم نمیزاره از خونه برم بیرون

نزاشت ادامه تحصیل بدم

هرچقدر پول داشته باشم ازم میگیره و الان چند ساله هیچی برام نخریده مگر اینکه ارزون باشه!

پارسال پدرشوهرم میخواست بهم تجاوز کنه

۶ ماه پیس هم داماد عمش میخواست بهم تجاوز کنه

ولی همسرم در برابرشون سکوت کرد

همسرم مشکل ناباروری هم داره

دخالت خانواده همسرم تو زندگیمون زیاده

و بهم تهمت میزنن!

الان ۶ سال از ازدواجمون میگذره

میشه لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خاندار
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
در وهله اول پیشناد می شود موضوع را با مشاور روانشناس خانواده در میان بگذارید ، از جنبه حقوقی صدور حکم طلاق منوط به اثبات تخلف زوج حداقل از یکی از شرایط ضمن عقد یا اثبات عسر و حرج خودتان است و به صرف طرح این موارد حکمی صادر نخواهد شد ، ضمن اینکه می بایست توسط همسرتان ارتکاب پیدا نموده باشد ، لذا چنانچه شهود و یا دلایلی مبنی بر عسر و حرج خویش دارید به آن استناد نمائید .
موفق باشید

تجربه شما

یه جوری حق طلاق بگیر ازش خیلی جلو میوفتی