خونریزی ۲ ماه بعده سزارین

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 42 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید

بعده سزارین خونریزی و لک بینی داستم تا ۴۲ روزگی و تمام. ۲۰ روز پاک بودم و الان دوماهه لک بینی دارم ۳ چهار بار پیش متخصص رفتم قرص مفنامیک اسید و ترنسید هر ۶ ساعت تجویز کردن میخورم خوب نمیشم فقط تا وقتی پاکم که قرص میخورم دوره درمان که تمام میشه ۳ روز بعد دوباره خونریزی میکنم.داروی هورمونی هم نمیدن چون لوپوس دارم.

سونو رحم از روی شکم و واژینال گفت مشکلی نداری و دکتر گفت نمیدونم علت چیه

موقع خونریزی خیلی بخیه هام درد میکنه

موقع خونریزی کمر درد هم دارم

در دوران شیردهی پریود نمیشیم منو خواهرام

رزند اول ۸ ساله سزارین بوده

سپاسگذارم بفرمایید چه کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

متاسفانه بدون معاینه.آزمایش هورمونی وسونوگرافی نمیتوان نظری داد.
علل احتمالی:
اختلالات ترمیم محل سزارین.اختلالات عروقی رحم.عفونت.اختلالات هورمونی و...

تجربه شما

ممنونم خانم دکتر موفق و موید باشین