ارتودنسی یا کامپوزیت؟

ممکنه تفاوت بین کامپوزیت دندان و ارتودنسی رو بگید و اینکه کدوم برای اصلاح و مرتب سازی دندونها گزینه بهتری هستش

۱۸ سالمه و دوراهی موندم کدوم روش رو انجام بدم؟

در صورتی که هنوز دندان عقلم در نیومده اگه ارتودنسی بشه و دندان عقل دربیاد باعث نامرتبی و بهم ریختگی میشه؟!

دندان های فک پایین جلو عقب هستن و فک بالام دندان دوتا رو هم اومده و باعث کج شدن دوتای وسط شدن ...

لطفا راهنماییم کنید کدام گزینه مناسبتری هستش

با آرزوی سلامتی برای شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل کارمند خیریه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام خوبین روز خوش
حتما ارتودنسی بهترین درمان هست شک نکنید  با ارتودنسی هم دندانهاتون مرتب میشود و هم رابطه فک بالا وپایین تا حد زیادی اصلاح میشود.و البته پس از پایان ارتو دنسی که حدود یک تا ۲ سال طول میکشد با ونییر کامپوزیت دندانهای جلویی را در صورت نیاز وتمایل  خوشگلتر کنید و رنگشون را سفید تر کنید، در واقع ونییر مکمل زیبایی در درمان ارتو دنسی هست.