راضی نبودن ار اندام خود

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 79 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام و خسته نباشید

من در مجردی با قد 168و وزن 64 کیلوب ودم و از اندامم راضی بودم پس لاغریم ارثی نیست

ولی بعد از ازدواج شدم 58

و الان که دخترم 12 ماه و 11روزشه شدم 50 کیلو و راهکار میخوام که خیلی زود چاق بشم چون همسرم بهم میگه خیلی لاغرم و مدام گیر میده که وزنمو ببرم بالا لطفا راهکار موثری بدیدکه وزنمو در طول یک ماه ببرم بالا ومیخوام کل بدنم تغییر کنه  و اینکه اشتهام خیلی کمه و کم خونی شدید هم دارم و الان اصلا شرایط اینکه به دکتر برم رو ندارم(لطفا پیشنهاد رفتن پیش دکتر تغذیه رو ندید ممنونم) صبحا که بیدار میشم سرگیجه و سیاهی جلو چشم دارم لطفا دارویی بهم معرفی کنید که تاثیر گزار باشه و اینکه سریع عمل کنه و عوارض نداشته باشه ممنونم ازتون

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
درمان لاغری شما نیازمند رژیم درمانی است.
هیچ دارویی که اینطور که شمار میخواید ضربتی عمل کنه و اورژانسی وزنتون رو بالا ببره وجود نداره.
اگر نمیتونید حضوری مطب برید از خذمات انلاین مطب ها استفاده کنید.
بیماری کم خونی زمینه ای تونم باید درمان بشه
یا از پیج اینستاگرامی اینجانب یا همکاران استفاده کنید
dr_radfar_diet

تجربه شما

خیلی ممنون ازشما

ولی من نه اینستادارم نه تلگرام و نه واتساپ