سلام. وزن پسرم تو تولدش ۳ کیلو ۲۰۰بوده هر کی میدید میگفت خیلی ریزه نمیخوره ۳ کیلو باشه تو ۲ ماهگیش ۵ کیلو۸۰۰ میخوام بدونم وزن بچم چطوره کم نیست؟ بعد اینکه خودم چی بخورم بچم وزنش عالی بشه لطفا کمکم کنید خیلی حساس شدم چون هر کی بچمو میبینه میگه خیلی ریزه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز اینکه رشد کودک شما متناسب با نمودار رشد باشد مهم است نه حرف اطرافیان.
وزن گیری کودک شما مناسب است. شیردهی مناسب و کافی ادامه دهید.
برای اینکه شیر کافی داشته باشید استراحت و تغذیه مناسب لازم است. استرس و اضطراب نداشته باشید.مایعات بیشتر بنوشید. میوه و سبزیجات تازه، گوشت و مرغ و ماهی و... در برنامه غذایی باشد.