سلام وقتتون بخیر

با این اوضاع کرونا نمیتونم ریسک کنم و دخترمو ببرم مطب دخترم ۳ سالشه چند روزه میگه گلوم درد میکنه کمی عطسه و کمی آبریزش هم داره که رنگش سفیده و حال جسمیش خوبه ممنون میشم راهنماییم کنید چه دارویی بخرم براش که خوب بشه و شدت نگیره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام لطفا اسپری بینی دکوسالین تهیه کنید و هر سه ساعت سه پاف در هر بینی بزنید و با پوار ترشحات رو تخلیه کنید. مایعات فراوان مصرف کنید. شربت پلارزین کیدز هر ۸ ساعت ۳ سی سی مصرف کنید.