سلام، من بعد از ۱۲ روز از موعد پریود آزمایش بتا دادم ۱۳۰ بود روز ۱۴ سونو واژینال دادم که دکتر گفت دقیق معلوم نیست ممکنه کیست و یا بارداری خارج رحم و یا یک بارداری معمولی باشه که در حال سقط هست که یک کیست هم از تخمدان راستت ممکنه آزاد شده باشه چون کناز تخمدان راست بود، روز ۱۶ آزمایش بتارو تکرار کردم ۱۸۹ شده بود و از روز ۱۷ شروع به خونریزی مثل پریودی داشتم و یکبار هم یک لخته بزرگ دفع کردم البته قبل از اون هم از روز ۱۱ خونریزی کمی داشتم که خیلی کم بود بنظرتون باتوجه به این خونریزی میتونه بارداری خارج رحمی باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

تست بتا هر ۴۸ساعت تکرار بشه
اگر دو برابر نشده بود و خونریزی و دل درد ادامه داشت لازمه سونوکرافی برای بررسی داخل شکم انجام بشه