سلام وقت بخیر

من ۲ ماهه باردارم قبل از بارداریم تا دو سال تحت درمان بودم داروهای فلوکسیتین روزی یکی  و زاناکس روزی ۳ چهارم  دپاکین ۲۰۰عصرها یکی مصرف میکردم باردار شدم دکتر قطع کرد ودارویی برام جایگزین نکرد ولی الان دوباره اون حالاتم برگشته و تپش قلب دارم تنگی نفس دکتر مغز و اعصابم رفتم دارویی نداد میگن باید تحمل کنی و از استرس دور باشی ولی من دارم خیلی اذیت میشم و مخصوصا شب نمیدونم چه کار باید کنم ممنون میشم راهنماییم کنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.در3ماهه اول بارداری ترجیح اینست که دارویی نخورید ولی اگر حالتان خیلی بد است داروهای خیلی کم خطر در بارداری هم داریم که روانپزشکتان برایتان تجویز خواهد کرد.