نامزدم با من سرد رفتار می کند

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 77 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. سخت بهتون محتاجم. نمیتونم برم مشاوره اینجا از شما کمک میگیرم. تو رو خدا کمکم کنید من 3 ساله نامزدم اما اون هیچوقت در این اخیر احساس خوشحالی از وجود من نکرده. بذارید بگم همین امشب تولدش بود رفتم خونشون تولد بگیرم بهم گفته بود نگیر ولی خب من نتونستم نگیرم.رفتم واسش کادو و کیک بردم ولی سنگ رو یخم کرد مامانش انقد خواهش و التماسش کرد تا نشست و کادو و کیک گرفت.بعدم کادومو گرفت و خیلی خشک گفت دستت درد نکنه.تورو خدا بگید چیکار کنم.از منم احساس پشیمونی میکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻
ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

دوست عزيز اطلاعات در مورد زندگي شما بسيار كم است ،اينكه چگونه با هم آشنا شديد  ؟
آيا نامزدتان  از اوايل همين طور بي تفاوت و سرد بودند
اين رفتار از چه زماني شروع شده ؟
سه سال است نامزد كرديد در تمام اين مدت همينگونه بودند ؟
كيفيت روابط شما چگونه است ؟
آيا در مورد موضوع خاصي بي تفاوت  و سرد هستند يا كلا نسبت به شما بي تفاوت هستن ؟
رفتار ايشون با خانواده و دوستان و آشنايان چگونه است ؟
آيا در مورد اين مسئله با ايشون صحبت كرده ايد ؟
عكس العمل ايشون چگونه بوده ؟
عكس العمل شما در مورد رفتار ايشون چگونه بوده ؟
آيا تا به حال اقدامي در مورد اين مسئله كرده ايد .
اما بهرحال دلايل متفاوتي براي بي تفاوت بودن و سردي افراد وجود دارد :

نداشتن مهارت ارتباطي و همسر داري

احساس وابستگي شما و انتظارات بيش از حد

عدم مهارت شما در جذب ايشون

چك كردن ها ،گير دادن و غر زدن هاي بي جا توسط شما

عدم اطلاع هر دو از تفاوت ها و نيازهاي زن و مرد

و موارد ديگر...

كه همه اين موارد با يادگيري مهارتهاي زندگي كاملا قابل حل است و ميتوانيد رابطه خودرا بهبود ببخشيد .

 براي حل اين مسئله ابتدا ،بانامزدتان  در اين مورد بدون سرزنش ،با احترام وصميمي صحبت كنيد ،انتظارات خودرا به صورت شفاف ،بدون گلايه وبا لحن خوب بيان كنيد .و سپس زماني كه رفتارنامزدتان  متناسب با نيازها و علايق شما بود ، رفتار ايشون را تشويق كنيد و قدر داني كنيد ،و خوشحالي خودرت از اين رفتار ايشون نشان دهيد تا متوجه شوند كه كارشون چه تاثير مثبتي در شما داشته است .پيشنهاد ميكنم براي نتيجه بهتر آموزش مهارتهاي زندگي و خانواده را در رأس برنامه هاي خود بگذاريد .در اين مسير ميتوانيد از يك روانشناس  حضوري كمك بگيريد.

                           شاد و موفق باشيد🙏🏻🌷