سلام خواهشدنم به سوال بنده جواب بدهید چون فعلا امکان مراجعه حضوری رو ندارن و خیلی نگران هستم. من29 سالمه و 4 چهار سال از ازدواجم میگذره. همیشه پریود یام منظم بودن. ولی سال گذشته 4 بار به مدت 5 تا 7 روز دیر تر اتفاق افتاد و امسال هم دوما اول منظم ولی این ماه 9 روز دیرتر اتفاق افتاد. دو روز بعد از پاک شدن سونو رحم و تخمدان دادم تشخیص سنوگرامم باتوجه به اینکه 2 روز از پاک شدن میگذشت نرمال بودن بود اما دکتر زنان تشخیص به کم کاری تخمدان دادن .بنده تصور میکنم که به تاریخ سونو و پریود بنده توجه نکردند و شاید اشتباه کرده باشن بنابر این مدفورمین و سینک رو مصرف نکردم . لطفا من رو راهنمایی کنید. و البته طی آزمایش هورمونها 10 روز بعد از اتمام پریود:LH=93.3 و FSH=19.6 بالا بودن و OH orogestrone=2.0 و anti mullein hormon=15.6 وکه بالا بود. شرح سونو : The uterus has normal smooth outline and normal echogenicity with dimension 68×43×32mm (The endometrial thickness is normal (6mm/three line. Both over is have normal size and echogenicity. RO=35×20mm LO=36×19mm no abnormal free fluid is seen in pelvic cavity. IMp: Normal uterus and over is US. ممنون میشم پاسخ سوالم رو بدید.
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام سونو مشکلی ندارد چندمین روز سیکل قاعدگی را باید عنوان کنید زمان پاک شدن اهمیتی در تفسیر ندارد