شکست عشقی و فراموش نکردن

سلام

من ۲۱ سالمه و از ۱۶ سالگی عاشق پسر همسایمون شدم و تلفنی با هم صحبت میکردیم ایشون تحصیلات عالی نداشتن و من دانشگاه علوم پزشکی قبول شدم و خانوادم اجازه ندادن بیاد خواستگاری و کات کردیم

الان بعد یک سال کات من هنوز ایشون رو فراموش نکردم بخاطر رفتار محبت آمیزی که با من داشتن

ضمنا ایشون ازدواج کردن و من کیس مناسبمو پیدا نکردم و همین افسردگی منو روز به روز بیشتر میکنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميتونم درك كنم چقدر براتون تجربه تلخي بوده
و اين احساس تنهايي و خلا طبيعيه .
 اين رابطه ممكن بود بعدها به دليل اين تفاوت ها هم به مشكلاتي بخوره.
اولين قدم براي شروع جديد اينكه دفتر گذشته را ببنيد و سعي كنيد انقدر به گذشته فكر نكنيد
شما هنوز سني نداريد به خود فرصت دهيد قطعا  فرد مورد نظرتون كه حمايتگر و محبت كننده باشه رو پيدا ميكنيد .