شرکت در کنکور و قبولی دانشگاه

سلام من 27 سالمه و کنکور سال 90شرکت کردم و رتبه ام سی هزار شد دانشگاه دولتی روزانه اقتصاد کشاورزی خوندم حدود 56 واحد پاس کردم و دیگه نرفتم دانشگاه بعد برگه خروج فرستادن خونمون.حالا میخوام دوباره کنکورشرکت کنم چطور میتونم شرکت کنم و در صورت قبول شدن میتونم دولتی بخونم یا آزاد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. اگر انصراف قطعی دادید دوباره می توانید هم روزانه بخوانید و هم هر نوع دیگر اعم از شبانه و آزاد و غیر انتفاعی و  ... هیچ مشکلی نیست. شما مثل سایرین در کنکور ثبت نام کنید.