بین انتخاب خواستگارهام تردید دارم

سلام. یه خواستگار دارم دوستم بوده و تقریبا چهار ساله منتظرم شرایطش درست بشه بیاد خونمون ....کار و دانشگاهش درست شده ولی شش سال باید دانشگاه بره که یک سالش تقریبا تمومه و باید شهریه سنگین بده از طرفی کار هم میکنه تو بیمارستان و دانشگاه و کارش دوتا شهر هست و پولی نمیمونه براش که بتونیم ازدواج کنیم یه جورایی باید تا آخر درسش صبر کنیم و من همیشه گفتم حداقل نامزد کنیم از این مخفی کاری نجات پیدا کنیم ولی اون میگه نمیتونم چون ماشین و شرایطشو ندارم ... خیلی جاها ناراحتم کرد و من خیلی زیاد پاش وایسادم حالا بهش گفتم تصمیم گرفتم برم اون هم خیلی گریه و التماس و دلیل که بمون .... به خاطرش خیلی خواستگار و موقعیت خوبو رد کردم ولی دیگه خسته شدم از تنهایی غصه خوردن میگه بمون اخلاقمو درست میکنم .... حالا یه خواستگار دیگه هست که هم رشته خودمه و فکر کنم یه زندگیه متوسط رو بتونه فراهم کنه فکر میکنم باهاش حالم خوب باشه ولی سردرگمم از طرفی اون اولی رو خیلی میشناسم و آینده بهتری داری هر چند خیلی طول میکشه و اما احساس میکنم با روحیات این یکی میتونم زندگی رو زودتر و شادتر شروع کنم خیلی سردرگمم تو رو خدا زود کمکم کنید راهنماییم کنید تا بتونم تصمیم بگیرم؟ مرسی

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل کارمند موقت بیمارستان وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزیز ✋🏻
ممنون از اینکه مارا انتخاب کردید
برای تصمیم به ازدواج باید شناخت نسبی از طرف مقابل پیدا کنید .اول از همه یک کاغذ و قلم بردارید علایق و سلایق خودتان را بنویسید .باورها و اعتقادخودتان را بهتر بشناسید .به اهداف و ارزش های زندگی تان بیشتر توجه کنید .معیارها و ملاک های ازدواج تان را بنویسید .در مورد ویژگیهای همسر آینده تان بنویسید .چه چیزهای را دوست دارید که طرف مقابل تان داشته باشد .سپس در مورد ویژگیهای مثبت و منفی دو فرد بنویسید. وآنها را با هم مقایسه کنید تا بتوانید به طور واضح و دقیق این دو فرد را با هم مقایسه کنید .از خودتان بپرسید کدام یک از این دو نفر از لحاظ شخصیتی ،ارزش ها و شیوه زندگی بیشتر شبیه من است ؟
من با کدام یک از آنها بیشتر احساس رضایت و راحتی و خوشبختی میکنم ؟
در تصمیم گیری در انتخاب باید به نحوه رفتار آنهابا خودتان و دیگران توجه کنید .تهیه لیستی از معیارها و همچنین نقاط مثبت و منفی آنها و مقایسه آنها با یکدیگر می‌تواند به شما در تصمیم بسیار کمک کننده باشد .هنگامی که در مسیر شناخت افراد قدم برمیدارید،به احساسی که از آنها هنگام همراهی دریافت میکنید ،وبه سبک زندگی و ارتباطی آنها توجه داشته باشید .سعی کنید عجله نکنید و احساس و منطقتان به صورت همزمان  در تصمیم گیری دخیل کنید .
در این شرایط صحبت کردن با کسی که با توجه به معیارهای درست و اصولی برای انتخاب همسر و همچنین با توجه به ویژگی ها ومعیارهای شخصیتی تان بتواند به شما برای تصمیم گیری کمک کند بسیار ضروری است ،پیشنهاد میکنم حتما از یک روانشناس به صورت حضوری کمک بگیرید

                            شاد و موفق باشید 🌷🙏🏻