عوض کردن پوشک جلوی برادر ده ساله درسته؟

سلام

من پسری دارم که به زودی ده ساله میشه و الان باردارم و فکر میکنم فرزند دومم دختر باشه

در این زمینه دو سوال دارم و به راهنمایی شما نیاز دارم

اول اینکه پسرم وقتی فهمید من باردارم خیلی در ظاهر خوشحال بود  چون مدتها بود که تقاضای داشتن خواهر یا برادر میکرد ولی درست از همون روز های اول شمایت های مدرسه شروع شد و مدام با ما تماس میگیرن که پسرتون دعوای فیزیکی کرده با معلم بد حرف زده و کلی شکایت دیگه ..که من حس کردم مرتبط با این قضیه هست و خیلی نگرانم مساله دوم اینکه گاهی به این فکر میکنم با بدنیا اومدن دخترم در عوض کردن پوشکش چقدر باید مواظب باشم که برادرش نبینه و اگر دید برخوردم چطور  باید باشه

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزيز
احتمالاً ارتباطي بين امدن كودك جديد و پرخاشگري ميتونه باشه. مخصوصاً  اگر شرايط شما طوري باشه كه با كودك زمان كمتري نسبت به قبل ميذاريد.
بچه ها كه تا ساليان زياد تك فرزند بودن براشون سخته جايگاه تك فرزندي رو رها كنن . و با حالت هاي پرخاشگرانه نشان ميدن. اگر ابراز عصبانيت كرد، باهاش تندي نكنين و باهاش همدلي كنيد اگر اين خشم بيشتر شد حتماً جلسه حضوري پيش روانشناس ببريد.
سوال دوم، تفاوت جنسيتي به اندازه سن خودش رو بايد بدونه ولي بهتر زماني كه خواهرش رو عوض نکنيد تو اتاق نباشه ولي نبايد خيلي منع كنيد از حضورش چون حساسيتش بيشتر ميشه.
موفق باشید.