اقدام به خودکشی و نجات پیدا کردن

با سلام. من دو هفته پیش اقدام به خودکشی کردم مقداری زیادی قرص خوردم و نصف شب حالم بد شد رفتم بیمارستان حالم بهتر شد و خداروشکر زنده موندم اما الان به شدت ساعت خواب من تغییر کرده و نمیتونم بخوابم. دکتر رفتم مقداری زیادی قرص ضد افسردگی به من دادن ولی من نگفتم که خودکشی کردم الان میترسم اون قرصارو بخورم و همش شب و روز فکر میکنم و اگه بخوابم میمیرم. در سرم به شدت داغ میشه. من چکیار کنم الان؟من اصلا دوست ندارم بمیرم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
بهتر هست زیر نظر پزشک بمونید و دارو ها رو مصرف کنید .و از روانشناس کمک بگیرید