علائم سرطان سینه چیه؟

باسلام من باردارم الان شش ماه میشه تقریبا،من دو سه روزه زیر سینم و روش ترک های قرمز رنگ برداشته و میخواره،الان یکی دو روزم هست ترشحات زرد رنگ با رگه های سفید از سینم میاد کل لباسم خیس میشد با دستمال ک پاک کردم دستمال زرد شد ترشح زرد بود تکه تکه سفید هم توش بود میترسم ایا عادی یا علائم سرطان سینه اس؟؟خواهش میکنم جوابمو بدید خیلی استرس دارم

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

پستان تان را دستکاری نکنید . ترشح شیر در نیمه دوم بارداری نرمال است و پستان ها خود را برای شیردهی اماده می کنند .