عوارض مصرف زیاد آمپول hmg

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 19 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من چند نسخه است که با آمپول hmg پیش میرم و البته هنو به نتیحه نرسیدم. تعداد زیادی تزربق میکمم. مثلا نسخه قبلی ۲۹ تا زدم. و این نسخه هم تا الان ۲۰تا که مطمینا بیشتر میده

مصرف این همه آمپول چه عوارضی میتونه داشته باشه؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل طراح کامپیوتر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم احتمالا اشتباه میکنید یا بد مطاب رو نوشتید!!!
آمپول hmg بطور کلی در هر سیکل قاعدگی یعنی هرماه از روز ششم تا نهم معمولا روزی یک آمپول تجویز میشه یعنی نهایت ۴-۵آمپول در ماه!
و بعد از مصرف سه ماه متوالی تجویز قطع میشه برای دو ماه و استراحت داده میشه و بعد مجددا در صورت نیاز تجویز دوره ای شروع میشه چون مصرف بیش از حد سبب تحریک بیش از اندازه تخمدانها میشه مه عوارض بسیاری داره

تجربه شما

نه اشتباه ننوشتم. دقیقا همین مقدار مصرف کردم