عدم سازش به درخواست زوج

سلام وقت بخیر. من ۲۲ شوهرم ۲۴ ساله

۲ ساله ازدواج کردم یک ماه پیش با اجازه شوهرم به خونه پدرم اومدم بعد دو روز که برگشتم قفل درو عوض کرد منم گزارش پلیس زدم و برگشتم خونه پدرم بعد چند روز الزام به تمکین زد که بدون اجازه یکماهه رفته خونه پدرش که ادعای دروغین میکرد منم در پاسخ ابلاغیه گزارشو رد کردم و بعد عدم سازش به درخواست زوج اومده برام برای چند روز دیگست،حالا من اگه بخوام تمام و کمال حق حقوقمو مهریه جهیزیه اجرت المثل باید کی به اجرا بزارم که به ضررم نشه قبل دادگاه یا بعد دادگاه، لطف کنین دقیق راهنمایی کنید که کجاها برم کی دادخواستو اجرا بزارم و در دادگاه چی بگم ممنون میشم بهم کمک کنین وکیل هم ندارم خیلی واقعا احتیاج دارم به راهنماییوتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره حقوقی

با سلام
پاسخگویی به تمامی سوالات شما نیازمند مشاوره کامل  میباشد.
با مراجعه به http://arshilawfirm.com/legaladvice/ میتوانید از پاسخ دقیق و راهنمایی های لازم بهره مند شوید.

با احترام
موسسه حقوقی عرشی