برای افسردگی نامزدم چیکار کنم؟

سلام. من وقتی با دوست پسرم آشنا شدم که خیلی افسرده بود و قصد خودکشی داشت، الان یه سال میگذره از دوستیمون، اون خیلی دور از اجتماست و از روانشناسا متنفره، با اینکه خیلی روش کار کردم و البته هم تا حد زیادی بهتر شده افسردگیش ولی بازم افکار منفی زیادی داره در حدی که منم مسمومه این افکارش کرده. نمیتونم پیش روانشناس ببرمش چون گوش نمیده. به من بگید چیکار کنم که خودم یه مشاور باشم براش و کمکش کنم؟

البته اینم بگم که خودش قبول نداره افسرده است؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
بخاطر اينكه ايشون خطر خودكشي و اسيب رساندن به خود دارند بايد تحت نظر دكتر باشند و لازمه يكي از اعضاي خانواده ايشان از اين تصميم با خبر باشد .
ايشون نياز به درمان دارويي و روان درماني دارند و متاسفانه بخاطر مقاومتي كه دارند و حس تنفر و گارد به درمان نميتوان كار زيادي انجام داد چون همانطور كه گفتيد ايشان باوري بر مشكل خود ندارد و از نظر ايشان مشكل از سمت ديگران است .متاسفانه افسردگي و افكار بدبينانه مثل ويروس انفولانزا سرايت ميكند و خواه ناخواه طرف مقابل را درگير ميكند
تلاش و كارتون در اين يكسال خيلي با ارزش بوده اما شما كاري بيشتر نميتوانيد انجام دهيد چون ايشون به يك درمان تحصصي توسط متخصص نياز داره
تنها راه قانع كردن براي مراجعه به مشاور با همراهي خودتان است .