فنر در کلیه مادرم را میشه نگهداشت؟

سلام. مادر من بیماری سرطان داشتن دوره درمانش تازه تمام شده ،، متاسفانه بعلت تومور یه کلیه اش از دست داد ،،و در اون یکی کلیه فنر گذاشتن،الان شش ماه گذشته و دکتر گفته بود پایان شش ماه  برای خارج کردنش اقدام کنه،، اما الان باتوجه به وضعیت مادرم و سیستم صغیف ایمنی بدنش نمی خوایم اون به خارج از خونه و بیمارستانها بره بعلت ویروس کرونا ، میشه بعد از عید برای خارج کردنش اقدام کنه؟؟دردواقع سوالم اینه فنر شش ماهه رو میشه بیشتر در کلیه نگه داشت؟؟صرری نداره؟؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

سلام
اگر استنت طولانی مدت تعبیه کرده باشند، مشکلی پیش نمی آید و میتوانید خروج استنت را به تعویق بیندازید.
البته اگر نیازی به تعویض و تعبیه مجدد استنت نباشد، میتوانیم در مطب، بدون نیاز به مراجعه به بیمارستان، براشون با سیستوسکوپ، استنت رو خارج کنیم.
در صورت تمایل میتوانید برای معاینه و ارزیابی دقیق با مدارک مراجعه کنید.
دکتر سلمان اسلامی
جراح کلیه و مجاری ادراری تناسلی و نازایی
   ۰۲۱-۸۸۳۴۳۴۴۴