اطمینان از سلامت جنسی خواستگارم

 سلام. با یک شخصی در حال آشنایی برای ازدواج هستم
چند وقت پیش گفتن منی در واقعیت بدون جهش خارج می شود و اصرار داشتن که همه همینطور هستن و افراد معدودی منی با جهش ازشون خارج میشه

من ذهنم درگیر شد چون در واقعیت دیدم که جهش داره اما نمیدونم چطور بهش بگم و حس میکنم اینکه منی بدون جهش ازش خارج میشه یک مشکله و من هم از لحاظ بصری با این مورد تحریک میشم و دوست دارم جهش رو داشته باشه

میشه راهنماییم کنید که چیکار باید بکنم؟
و ایا این موضوع میتونه نشان گر چیزی در گذشته و فعالیت های جنسی شخص داشته باشه؟

میدونم تجربه رابطه جنسی داشته اما در حال حاضر ادعا میکنه ک برای رفع نیاز جنسی نه سکس داره نه خودارضایی میکنه و میگه در خواب هم حدودا شاید ماهی یک بار ازشون منی خارج بشه اما رفتار جنسی سردی ازش نمیبینم
کمی نگرانم
بالای 32 سال هستن

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

سلام
نگران نباشید.
اهمیتی ندارد.