ارضا شدن زنان در نامزدی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 395 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

من ۱۷سالمه و نامزدم

نامزدم بعضی وقتا زیاده روی میکنه

من الان نمیدونم رابطه ای که ما باید داشته باشیم تا چه اندازه باید باشه

مثلا من اصلا نمیدونستم ارضا اینا چیه

نامزدم به زور میگه باید ارضا بشی ولی خودشم روششو بلد نیست

میشه کمکم کنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام،
دوست عزیز شما باید نسبت به اندام جنسی خود و نقاط حساس بدنتان شناخت پیدا کنید و آگاهی های لازم را کسب کنید،رابطه جنسی وبه ارگاسم رسیدن معمولا با آزمایش وخطافرد آن را می آموزد ودر آن مهارت کسب میکند ،اصلا نگران نباشید،شما سن پایینی دارید و نامزد شما هم نباید در این خصوص به شما استرس وارد کند چون شما از این پس به جای تمرکز بر لذت بر عملکرد جنسی خود تمرکز میکنید و این باعث میشود رابطه لذت بخشی نداشته باشید

تجربه شما

خب به همسرت بگو من تا حالا ارضا نشدم و نمیدونم چیه ،بعدشم فکر کنم شما با دخول ارضا میشی