بی تفاوتی همسر در زمان بارداری من

عرض سلام اوایل بارداریم معمولی بود تااینکه من مجبورشدم بیام تهران و اون بخاطرکارش اصفهان موند پنج ماه ازهم دوربودیم هرچی میگذشت کمترزنگ میزد پی امومیگرفت هرچی ام ازش میپرسم میگه چیزی نیست دغدغه مالی دارم حالا هم هفت ماهمه والان برگشته پیشم فکر کردم پیشش باشم درست میشه امافایده نداره حتی رغبت نمیکنه نزدیکم بشه نمیدونم چجوری اعتراضمو بگم که هم اونو ناراحت نکنم هم خودمو زیر سوال نبرم یه خانومی بهم گفت تو ناخودآگاهش چیزی باعث شده که از هم دوربشید ممکنه درست باشه چون یه سوتفاهم پیش امده بود اما فکر میکردم حل شده براش میشه لطفاکمکم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزیز ✋🏻
ممنون از اینکه مارا انتخاب کردید
اول ازهمه تبریک میگم به خاطر بارداری تان 😍،امیدوارم بهترین دوران را داشته باشید .
دوست عزیز در زندگی مشترک هر تغییر رفتاری که از همسرتان سر میزند ،بازخوردی از تغییر رفتار خود شما می‌تواند باشد .
 در این مدت چه اتفاقاتی افتاده است ؟
ارتباط شما با همسرتان چگونه است ؟
شما در مقابل این مسئله چه واکنشی داشتید ؟
چه سوء تفاهمي پيش آمده ؟
آيا در اين مورد باهم صحبت كرده ايد؟
بيشتر روي روابط تان تمركز كنيد ببینید چه چیزی موجب این مسئله شده است ؟روی رفتارهای خودتان متمرکز شوید ،که با همسرتان چگونه رفتار میکنید ؟
با خودتان مرور کنید ،آیا من باعث شدم که همسرم به من بی توجهی کند ؟
کدام رفتارم باعث شده که اینگونه رفتار کند ؟
آیا همسرم را سرزنش و تحقیر میکنم ؟
واکنش من در مقابل این بی توجهی چه بوده ؟
نقاط قوت و ضعف خود و همسرتان را بیشتر ببینید .سهم خود را در این مسئله پیدا کنید و درصدد رفع آن باشید .در یک شرایط مناسب بدون تحقیر و سرزنش و،طعنه و کنایه با لحن آرام و صمیمی در مورد خواسته ها و نیازهای خود با همسرتان صحبت کنید .هرگز همسرتان را به خاطر بی توجهی و بی احساسی سرزنش نکنید .توضیح دهید که چقدر به حمایت و محبت و توجه او نیاز دارید  واین شرایط به شما احساس بی امنیتی می‌دهد . زمانی که رفتار همسرتان را توصیف میکنید اصلا در مورد خوبی و بدی آن قضاوت نکنید .تلاش کنید به جای انتقاد و گله و شکایت کردن احساس خودرا بیان کنید .اگر با صحبت کردن هم نتیجه ایی نگرفتید پیشنهاد میکنم از یک روانشناس به صورت حضوری کمک بگیرید .

                    شاد و موفق باشید🌷🙏🏻