سلام وقتتون بخیر

من ۱۶روز هست که پلکسر بینی و لب بالا انجام دادم. سه روز اول پماد های جنتکس و زینک اکساید میزدم.حموم که رفتم وزخم ها بعضی هاش ریخت پماد ریکاو میزدم و بعدش پماد ترمیم کننده دکتر ژیلا  و پماد ویتامین آ. اما متاسفانه الان لک قهوه ای به جا گذاشته و لبم و بینیم دو رنگ شده.با اینکه اصلا مواقع صبح وظهر بیرون نمیرفتم ولی الان ۲روز هست که ضد آفتاب دکتر ژیلا شروع به استفاده کردم.میخواستم ببینم چقدر طول میکشه که برطرف بشه و اصلا آیا ازبین میره لک ها؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام . آیا واقعا دستگاه پلکسر بوده ؟؟
مراقبت خوب انحام نشده و pihشده با پزشکتون مشورت کنید و در صورت صلاحدید از روشن کننده استفاده کنید