سلام خسته نباشید ۱۸سالمه همسرم هم ۲۲ سالشه الان یه ساله که عقدم شغل همسرم این بود که تو مغازه باباش کار میکرد الان رفته سربازی ازدواج ما سنتی بود قبلش که رفتیم با همسرم صحبت کنیم قول داد که ۳ سال عقد باشیم تا بتونه خونه بخره و ماشین بخره و خرج عروسی خانوادش هم شرط کردن که مغازه هاشونو بدن به بچشون و خونه و ماشین هم براش بخرن شرایط خانواده ما جوریه که خیلی از اونا سرتریم و باارزشتریم این خانواده همسر از وقتی که عقد کردیم هیچ ارزشی برای من قائل نشدن هیچ کدوم از رسم و رسوم رو به جا نیاوردن مثلا اصلا هیچ وقت عیدی نیاوردن حتی خونمون هم نیومدن هیچ وقت هم هیچ کادویی برای من نخریدن کلا جوری رفتار میکنن که انگار ما بی ارزشیم درحالی که ما خیلی از اونا سرتریم این وسط مامانم همش میگه اینا دیگه به درد خودمون نمیخورن و منو با بقیه دوستام که ازدواج کردن مقایسه میکنه,خانواده شوهرمم الان به حال خودش رهاش کردن میگن نه خونه و نه ماشین برات نمیخریم,به نظرتون من الان باید چیکار کنم؟ چطور رفتار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
ميتونم ناراحتيتون را درك كنم اما اين قياس ها درست نيست اگر رسم و رسوم برايتان مهم است بهتره حتما مطرح كنيد و اين موضوع را دقيقا ياد اور شويد و صحبت كنيد كه روي صحبت ها و قرار هاي خود بمانند
ولي اگر همسرتون براتون مهم تره و ارامش زندگي مشترك الويت داره بهتره به گفته ديگران توجه نكنيد و سعي كنيد كمتر تحت تاثير قرار بگيريدو اهميتي به قياس ها ندهيد
الويت شما و همسرتون هستيد و از اين مراسمات خاطرات تنها ميماند .همسرتون مقصر اين اتفاقات نيست خيلي از اقايون توجه عميقي به رسومات ندارند و نبايد ان را نشانه بي ارزشي خود بدانيد .