آهن خون بالا چه درمانی دارد؟

سلام من 47 سالمه، یکسال و نیم هست که یائسه شدم، قند 113 و چربی خونم هم ده تا بالاست، کبدم گرید یک هست، رفتم آزمایش دادم تو آزمایشم نوشته آهن خونم بالاست، هیچگونه دارویی هم مصرف نمیکنم، البته یکی دو ماهه خیلی زنجبیل و پسته خورد به نظرتون چه باید کنم آیا اهن بالام خطرناکه، چه خوراکی هایی نخورم یا چه چیزهایی برای پایین آمدن آهن بخورم؟ تو رو خدا راهنماییم کنید خیلی میترسم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 47 جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام با خون دادن میتوانزد به کاهش اهن کمک کنید با همکاران داخلی جهت بررسی علت مشورت کنید .