ازدواج راه دور از خانواده درسته؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 56 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. میخواستم نظر شما عزیز رو هم بدونم در مورد اینکه:

1- آیا اصلا ازدواج راه دور کار درستیه یا نه؟ البته من وابستگی زیادی به خانوادم ندارم و می تونم تحمل کنم . من مشهدم و ایشون هم مازندران هستن از نظر رفت و آمد هم گفتن ماهی یه بار یا دوبار میبرمت پیش خانوادت نگران نباش

2- بعد اینکه ایشون اختلاف سنی 11 سال با من دارن و 11 سال بزرگترن .اطرافیان میگن به مشکل برمیخورین اختلاف سنی زیاده هر چند ایشون همه شرایط ازدواج ( خونه. ماشین. کار) رو دارن ولی آخه مگه فقط ملاک سنه ؟ بعضیا هم هستن که با همین شرایط زندگی خوبی رو دارن . میخواستم ببینم این اختلاف سنی میتونه مشکل ساز بشه یا نه؟

ببخشید طولانی شد ممنون میشم نظرتونو بگید.

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ازدواج راه دور براي هر فردي متفاوت است .اينكه شما وابستگي كمي داريد قطعا راحت تر با غربت و دوري از خانواده و تنهايي كنار ميايد و ممكن خيلي اذيت نشويد .و اينكه با ايشان به توافقي براي رفت امد داريدكه منطقي است اما به اين نكته توجه داشته باشيد كه سالها بعد با توجه به بچه دار شدن شايد نتوان هر ماه رفت امد كرد و ايا باعث حس تنهايي و افسردگي در شما نميشود كه در مراسم ها نباشيد در اتفاقات خانواده كنارتان نباشد بايدهمه جوانب را بررسي كرد .
اختلاف سني نكته بسيار مهم است تفاوت نسل ها و اختلاف ديدگاه و نظرات ملاك سن عددي نيست انچه مهم است هم نظر بودن است اينكه شما تازه اول جواني هستيد خواهان تفريح ،سفر ،مهماني و ...باشيد ولي ايشان حوصله و تمايلي نداشته باشند چه اين تنها يك مورد از هزاران موردي است كه بايد در نظر گرفت
نميتوان درصد گرفت كه چون برخي خوشبخت شده اند بقيه هم قطعا خوشبخت ميشوند بايد سود و زيان كنيد و معيارهايتان را بسنجيد
حتما مشاوره پيش از ازدواج برويد .