سلام خسته نباشید. پسر من ۳ سال و ۸ ماهشه خیلی جدیدا بهونه گیر شده جیغ میزنه گریه میکنه اصلا نمیشه کنترلش کرد از فضولی و لجبازی من و باباش واقعا خسته شدیم بخاطر خودش ناراحتیم البته اینم بگم تنهاییم همش باباش سرکار تو شهرمونم غریبه ایم نمیدونم چیکار کنم چجور رفتار کنم که آروم بشه؟

ممنون میشم کمک کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
دوستِ عزیز با توضیحاتی که ارائه کردید، احتمال میدم که شماو همسرتون هم دچار ناراحتی و آشفتگی باشید.
در درجه ی اول سعی بفرمایید که به خودتون مسلط باشید و خودتون آرامش داشته باشید تا بتونید همین آرامش رو منتقل بفرمایید به فرزندتون.
در طیِ روز حتما" حتما" حداقلیک ساعت بازی رو داشته باشید و حتما" دقت بفرمایید که بازی با " وقت گذروندن با هم" متفاوت و متمایز هست.
بسیار ببوسیدش، فرزندانی که مادرانشان اونها رو طی روز میبوسند به طور معناداری پرخاشگری کمتری نشون میدن.
سنِ فرزندتون رو در نظر بگیرید و مطمئن باشید که میگذره و این حالت دَرِش درونی نمیشه اگر، اگر شما و همسرتون به خودتون مسلط باشید و افرادِ آرام و ملایمی باشید حتی در تُنِ صدا یا لحنِ صحبت کردن تا..... .