سلام. به نامزدم حسی ندارم بعضی وقتا میگم از این بهتر پیدا نمیشه، با هم خیلی تفاهم نظر داریم بیشتر ظاهرش برام جذاب نیست،کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل پاره وقت ،دفتر پیشخوان وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
اينكه حسي نداريد قطعا باعث نميشود به مرور احساسي پيدا كنيد و تفاهم داشتم و هم نظر بودن دليل بر ساخت يك زندگي خوب و خوشبختي نيست .
چقدر برايتان جذابيت ظاهري مهم است ايا ممكن است به مرور با تغيير سبك پوشش و ..برايتان جذاب شود يا حتي عادي شود يا خير
بهتره قبل فكر به اين موضوع كه بهتر از اين پيدا نميشود براي خود الويت بندي كنيد چه چيزي مهم است برايتان كار ،وضعيت مالي .اخلاق ،ظاهر ،تحصيلات ...
معيارهاي ايده ال ذهني خود را بنويسيد و ببينيد اين اقا چند درصد اين معيارها را دارد
تصور كنيد دو سال از زندگي مشترك گذشته و شما ايا با ظاهر ايشان كنار نيامديد ايا باز هم اين فكر را داريد كه بهتر از ايشان نيست يا ممكن است پيشمان باشيد
حتما مشاوره پيش از ازدوج برويد .

تجربه شما

بله مشاوره ها کنسل کردن به خاطر ویروس..من واقعا دوست دارم ازدواج کنم و موقعیت مناسبیه فقط خودش باعث میشه باهاش احساس راحتی نداشته باشم.خیلی محبت طلبه..