پسرم خیلی کم رو و مظلوم شده چیکار کنم؟

سلام. پسرم خیلی مظلوم شده تا ۳ سال و نیم خیلی اجتماعی بود با همه حرف میزد بلند سلام میکرد زود با همه دوست میشد ،ولی الان نه سلام‌ میکنه نه وقتی کسی که تازه دیدتش باهاش حرف میزنه جوابشو میده در برابر بچه ها هم خیلی مظلومه حقشو نمیتونه بگیره الان ۴ سال و نیمشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

مادر عزیز سلام
در رابطه با سلام باید بخاطر داشته باشید که کودک سن هفت سالگی معمولا میتواند بصورت آگاهانه سلام کند پس سخت نگیرید درعوض سعی کنید در داستانهای مختلف برای توضیح دهید و یا بازی طراحی کنید و هدف سلام کردن باشد. اما به او سخت نگیرید .
و در مورد قسمت بعدی سوالتون و دفاع کردن به او یاد دهید کتک زدن دوستان نه تنها کار درستی نیست، بلکه می تواند خطرناک هم باشد. نباید سیلی را با سیلی جواب داد.
اما اگر دیگران به او حمله کردند، فوراً یکی از بزرگ ترها را باخبر کند و همچنین دوتا دست فرد قلدر را بگیرد و محکم بگوید من اجازه نمیدهم تو به من زورگویی کنی و سعی کنید در قالب بازی و داستان با هم تمرین نمایید .