بالا بودن آنزیم کبدی علتش چیست؟

Ast 42 Alt132  سلام بالا بودن آنزیم کبدی به چه علت است. میشه بر اثر سرماخوردگی بره بالا .البته نزدیک ۳۰ روز قرص ال دی خوردم و یه روز قبل از آزمایش قطع کردم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام، اینکه چقدر بالا رفته باشد مهم است. معمولا دلیل بالا رفتن یک بیماری ساده مانند سرماخوردگی نیست. علت بیشتر شایع آن کبد چرب است که در درجات پایین مقادیر اندکی افزایش در آنزیم کبدی ایجاد می کند.
قرص ال دی در موارد اندکی با مصرف طولانی مدت در برخی افراد این عارضه را ممکن است داشته باشد اما باید دید قبل از مصرف آن نیز چنین مشکلی بوده یا نه؟
به هر حال میزان افزایش مهم است و نیاز به بررسی های آزمایشی تکمیلی دارد.