هیجان در هنگام صحبت کردن

سلام من هنگام صحبت کردن هیجان زده میشم طوری که نفس کم میارم بدنم یخ میکنه گاهی وقتا لرز هم دارم

و یکی اینکه بزاق دهانم رو نمیتونم کنترل کنم طوری که وقتی با یکی میخوام احوال پرسی کنم و صحبتای اولیه آب دهانم از کناره های دهانم خارج میشه و به سختی جمع میکنم و به خاطر همین تند تند حرف میزنم که زود بتونم آب دهانم رو قورت بدم

راهکاری دارین برام؟

ممنونم ازتون😘

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزیز ✋🏻
ممنون از اینکه مارا انتخاب کردید
اطلاعات ما از این مسئله بسیار کم است .
اینکه چه مدت است که این مسئله را دارید ؟
از چه زمانی شروع شده ؟
و چه اقداماتی برای بهبود آن انجام داده‌اید؟
آیا همیشه هنگام صحبت کردن این حالت را دارید یا در شرایط خاص این اتفاق می افتد؟
این مسئله علت های متفاوت می‌تواند داشته باشد .اول از همه باید علت مشخص شود .
گاهی اضطراب و استرس با ایجاد تداخل‌ در ترشح برخی از هورمونهای بدن که در پاسخدهی به استرس نقش دارند،در ازدیاد ترشح بزاق دهان هنگام صحبت کردن تاثیر گذار است . که در این صورت بهتر است  از روش های تن آرامی (تنش زدایی و ریلکشن)استفاده کنید .پیشنهاد میکنم برای بررسی علت این مسئله به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید .

                     شاد و موفق باشید 🌷🙏🏻