آیا من بار دارم؟

من هفده ساله ام ۱ساله ازدواج کردم جلوگیری هم نداشتم و در ۹۸،۹،۱۶ سونو داشتم نوشته رحم با ابعاد۳۳ در ۷۷ در مقطع طولی مشاهده شد ضخامت اندومتر ۸ سانت متروکلدوساک خلفی حاوی مایع به دیامتر۱۲ سانتی متر آواری راست حاوی یک فولیکول هموراژیک ۱۷سانتی متر رویت شد آواری چپ حاوی فولیکول های متعدد با حداکثر دیامتر ۱۳ سانتی متر رویت شد و دکتر بهم مدروفم ۵ داد از شب۱۴هر شب۲ تا خوردم ماه قبل سر وقت ۲۲ پریود شدم اما خیلی کم و رنگ خونش قهوه ای بود بیشتر اما این ماه پریود نشدم و بدنم کوفته است و خیلی میخوابم بیش از حد لطفا زودتر بهم جواب بدین ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

باید تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید