سلام. من 29 سالمه و دانشجوی دکتری حدود سه سال با پسری آشنا شدم که همشهری خودم نیست و این رابطه من عاشق شدم و رابطه ما به خواستگاری و نامزدی کشیده شد. پدر نامزد من فوت شده و اونا سه تا برادر و یه خواهر هستند. نامزد من با خواهرش خیلی صمیمیه و این موضوع این اواخر منو بیشتر اذیت میکنه چون حس میکنم خواهرش انگار سر مبارزه با من داره . مثلا جواب پیام های منو می خونه و نمیده و جلوی من لپ نامزدم رو می کشه و... کاملا اتفاقی فهمیدم که نامزدم به خواهرش پول میده و از اینکه پنهون از من اینکار رو کرده خیلی ناراحت شدم و بهش گفتم چرا به من نگفتی و خیلی راحت گفت هنوز زنم نشدی و نباید از تو اجازه بگیرم و برو فکرت رو درست کن و کلی منو کوچک کرد و منم گفتم دیگه سرپرستی چند نفر رو برعهده داری که من نمیدونم ...آخر بحث سر من داد کشید که دلم میخواد بهش پول بدم و تو هیچ کاره ای و گوشی رو قطع کرد اون قدر به من فشار اومد که بهش زنگ زدم و داد کشیدم که دیگه منو نداری و بهش پیام دادم که دیگه منو نداری فهمیدی .خیلی راحت نوشت آره فهمیدم .جدا از اینکه در این سه سال تموم وجودم رو واسش گذاشته بودم و هر چی گفت .گفتم چشم ...نمیدونم دیگه با همچین مردی من خوشبخت میشم یا نه. از آیندم از اینکه پس فردا من الویت زندگیش نباشم و بشم تو سری خور خودش و خانوادش میترسم. تنها کاری که کردم جواب پیام هاشو ندادم. ایشون مهندسی دارن که اولش فوق دیپلم داشتن و با اصرار و کمک های من مهندسی گرفتن .حس میکنم اون قدر واسش گذاشتم و هیچی دریافت نکردم .حالم خیلی بده حس میکنم از کوهی بلند پرت شدم تو رو خدا بگید من چیکار کنم .حتی میون بحث مون منو تهدید میکنه ک میزارم میرم و کاری میکنم بیای دنبالم بگردی.من جا خوردم از این برخورد از این رفتار.من حتی قبول کرده بودم واسم عروسی نگیره .مهریه مو پایین گفته بودم ولی الان حس میکنم نه تنها اینا رو پای دوست داشتن من نذاشته بلکه باعث شده عزت و احترام من له بشه.خواهش میکنم بگید من چیکار کنم.میترسم باهاش برم زیر یه سقف اونم دور از خانوادم

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل دانشجو دکتری وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

با سلام
ببینید بحث های شما وصحبتهایی که نامزد شما کرده از سر عصبانیت بود،در دوران نامزدی هنوز مهارتها ارتباطی ،همسرداری و.... هنوز آموخته نشده وضعیف است ،ممکن است طول بکشد تا افراد تمایز بین دوران مجردی ومتاهلی را درک کنند،مهارتهای ارتباطی شما ضعیف است و باید آموزش ببینید،مشاوره قبل از ازدواج حتما بروید ،باید صفات و ویژگیهای همسرتان بررسی شود باید بررسی شود که سنخیتهای لازم برای ازدواج با هم را دارید یا خیر ،تاقبل از عقد این کار را انجام دهید،تا وقتی مشکلاتتان حل نشده به هیچ عنوان عقد نکنید