بهانه گیری کودک سه ساله

با سلام. دختری دارم ۳ سال و نیمه بسیار غرغر و هستش و در طول روز یکسره دنبال جیغ زدن و بهونه گیری هست واقعا تحمل شرایطش برامون سخت شده حتی صورتشو خش میندازه وسایلو بهم میریزه و گریه میکنه برادرش هم ۸ ماهشه و از وقتی به دنیا اومده دخترم اینجوری شده و یک هفته است مثل روانی ها شده دیگه خستم کرده تو رو خدا کمک کنید من چه کاری انجام بدم دیگه بریدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام مامان عزیز.
بسیار مهم است که ارتباط عاطفی خود را با کودک بهبود بخشید. در این دوران شخصیت او شکل میگیرد. با امدن یک فرزند دیگر او احساس خطر کرده و سعی در جلب توجه شما نیز دارد اما به سبک خودش این نیاز را اعلام میکند و عصبانی است.
هر روز حداقل به مدت نیم ساعت با او و فقط با او بازی کنبد. بازی های فعالیتی و شاد که در ان خنده و ارتباط چشمی داشته باشید. و به پدت حداقل یک ماه این کار را ادامه دهید. او نیاز به امنیت روانی دارد و نیاز دارد به احساس ارزشمند بودن خودش در کنار شما.
شبها شما یا پدرش قبل از خواب با او صحبت کنید نوازشش کنید و برایش قصه بگویید تا خوابش ببرد.
زمانی که جیغ میزند عکس العمل نشان ندهید و بی توجه باشید برعکس زمانی که ارام است بسیار تشویقش کنید و در اغوشش بگیرید.
شاد و سلامت باشید.