سلام. بخاطر گذشته ها که شوهرم همش بهم دروغ گفته و مخفی داشته همش بهش شک دارم سر همه چیز البته الانم هنوز تو کاراش مخفی داره ، نمیدونم چی کنم کلا اعصابم داغون هستش ،نمیتونم گذشته های تلخمو هضم کنم ،شما چه راهکاری برام توصیه میکنید؟یه بچه ۷ ساله دارم و ۳ ماهه باردار البته ناخواسته شد حاملگیم ،شوهرمم گرفتار اعتیاد هستش از هر طرف استرس و نگرانی دارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، موضوعات شما جدی هستند تو این فضا نمیشه با چند خط مشکل رو برطرف کرد من پیشنهاد میکنم حتما با یک مشاور خانواده صحبت کنید تا بتونند قدم به قدم برای بهینه کردن اوضاع کمکتون کنند.