سلام خسته نباشید

من داداشم سه سالشه

خیلی وسیله پرتاپ میکنه. زود عصبانی میشه اصلا اشتها نداره همش با دارو اشتها آور. یعنی داداشم تا بهش بگی چشم و قربون صدقش بری آرومه تا بگی نه حتی خیلی آروم یه کاری براش نکنی شدید عصبانی میشه و وسیله پرتاپ میکنه. شدید هم به مامانم وایسته هست . حتی یه لحظه مامانمو نبینه گریه میکنه میره دنبالش از تابستون وابسته شدید شده

میشه راهنمایی کنید به نظرتون طبیعی هست؟

پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام؛ رفتارهای لجبازگونه و نافرمانی در کودکان سن ۳سال در پی کسب استقلال دیده می‌شود؛ اما رفتارهای پرخاشگرانه ای که مطرح کردید حتما باید مورد بررسی قرار گیرد؛ همینطور وابستگی شدید به مادر در این سن می‌تواند علامت مشکل در این کودک باشد. لذا در درجه اول از مادر بخواهید زمان بیشتری را با کودک بگذراند و هر روز زمانی را به بازی با او اختصاص دهد؛ توجه مثبت خود را به رفتارهای مثبت او مبذول دارد محبت فیزیکی و کلامی خود را از فرزندش دریغ نکند؛ در صورت انجام این راهبردها و ادامه رفتارهای نافرمانی و پرخاشگرانه حتما نزد یک روانشناس کودک مراجعه فرمایید. پایدار و پیروز باشید.